C

 

Administratie

 

U kunt bij ons terecht voor alle vormen van administratieve dienstverlening. Van het voeren van uw loonadministratie tot het adviseren over uw beloningsbeleid. Wij zijn thuis in alle administratieve facetten en voeren al uw opdrachten efficiënt en zorgvuldig uit zodat u zich kunt concentreren op uw onderneming. Zoals iedere onderneming uniek is, zo is ook iedere administratie anders. Het voeren van uw administratie is daarom altijd maatwerk dat afgestemd is op uw persoonlijke wensen en specifieke bedrijfsomstandigheden.

 

Als u ons inschakelt, bepalen wij samen met u welk gedeelte van de administratie u zelf gaat voeren en welk gedeelte u door ons laat doen. Zo kunt u ervoor kiezen de stukken (facturen, bankafschriften en bonnen) periodiek aan te leveren waarna wij deze gegevens inboeken in ons geavanceerde boekhoudsysteem. Daarmee bespaart u zich veel tijd en kosten en heeft u de zekerheid dat uw gegevens door ervaren boekhouders worden ingeboekt die zonodig kunnen bijsturen en corrigeren.

 

Misschien wilt u liever zelf uw administratie voeren. U kunt dan kiezen voor een boekhoudpakket op uw computer of voor online boekhouden. Bij een boekhoudpakket op uw computer boekt u uw administratie in en levert u de cijfermatige informatie aan bij ons aan. Wij controleren en verwerken dan uw informatie en verzorgen eventueel de aangiftes voor de omzetbelasting. Kiest u voor online boekhouden dan kdan kijken wij mee in uw boekhouding zodat wij een vinger aan de pols kunnen houden. Verder helpen wij u bij de inrichting en de invoer van de gegevens en controleren wij de ingebrachte gegevens. U beschikt dan snel over betrouwbare informatie waarmee u uw beleid kunt afstemmen.

 

* Het voeren van een loonadministratie is voor veel ondernemers een tijdrovende en complexe aangelegenheid. Zo dient u voor elke medewerker een dossier aan te leggen en heeft u te maken met wettelijke bepalingen en eventuele CAO-regelingen. Loonadministratie is vakwerk dat u beter kunt overlaten aan onze administratieve specialisten die het vak tot in de puntjes beheersen en daarbij beschikken over de nieuwste software.

 

En verder…

  • * het inrichten van uw administratie
  • * het beoordelen van uw administratie op doelmatigheid en functioneren
  • * het verzorgen van financiële administraties
  • * het verzorgen van tussentijdse rapportages
  • * het samenstellen van aangiften omzetbelasting
  • * het ondersteunen van ondernemers die zelf hun administratie voeren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Technical Support

technical support all right reaserved